Årets föreläsning kommer hållas av extremskidåkaren och entreprenören Sverre Lilliequist. Sverre är uppvuxen i Nacka och började med tävlingsåkning (slalom) men gick sedan över till storbergsåkning och extremskidåkning och tillhör den första generationen åkare som verkligen tänjde på gränserna. Vad skulle du göra om du är på väg ned för en svinbrant backe och det kommer en lavin bakom dig? Kolla det episka klippet hur Sverre löste det!

Sverre kommer ha sin föreläsning på lördagen klockan 14.30-15.30 och kommer under sin föreläsning prata om att ge allt för det man brinner för, och att sedan få det till sitt yrke. Han har stor erfarenhet av riskbedömning och hur man fungerar i kritiska/tävlings situationer och hur man omsätter detta i positivt tänkande. Detta tillsammans med ett gäng fina bilder från bergen och lite film kommer ge en minnesvärd föreläsning under lägret. Sverre stannar gärna kvar efteråt för lite ”mingel o frågor”.

Boka din plats på lägret nu!
(endast de som betalar för minst 2 dagar kan lyssna in på föreläsningen)

Sverre_Kask_

Namn
: Sverre Liliequist
Yrke: Professionell skidåkare, egen företagare Kask
Meriter: Ett antal film framträdanden, Världsmästare i Extremskidåkning 2002, 3:a i Freeride World Tour 2010.
Entreprenör: Driver egna företaget Kask samt grundare till tävlingen Skiers Cup, www.kaskofsweden.com, www.skierscup.com

Ett lite längre reportage med Sverres hopp i slowmotion från tävlingen

Share This