Martin Lidberg, världsmästare och europamästare i brottning och en av svensk idrotts största stjärnor kommer att instruera på sommarlägret och sen hålla en inspirationsföreläsning för lägrets deltagare. (news in Swedish)

Vi är glada att kunna meddela att Martin Lidberg, en av Sveriges största idrottare genom tiderna kommer att närvara på sommarlägret och instruera och föreläsa. Martin kommer att instruera brottning på torsdagen mellan 15.45-17.00. Till sin hjälp har han sin brottarkompis Dennis Erdogan som håller i övriga brottningspass på lägret.

Efter träningen är det 30 minuters paus innan vi återsamlas och lyssnar på en av Martins mycket omtyckta föreläsningar. Martin kommer att inspirera oss med en föreläsning om sin tid som elitidrottare i en av världens tuffaste idrotter. Han kommer prata om sin resa från början till nu och de hinder han lyckades arbeta sig igenom.

Passet med Martin är öppet för alla deltagare som betalat för minst två dagar på lägret och kostar ingenting extra. För dig som enbart vill delta på passet och föreläsningen är kostnaden 600kr och det betalas i receptionen.

Vi har satsat stora resurser på detta för att tacka alla er som bidragit till att vi firar det 15:e sommarlägret i ordningen.

martin_lidberg

Läs mer om Martins fantastiska karriär på följande sida:

http://www.martinlidberg.com/om-martin

Anmäl dig till lägret nu!

Share This